GÖNDER 4. Olağan Genel Kurul Çağrısı

Geleceği Önemseyenler Derneği – GÖNDER tüzüğünün 7. Maddesi: “Olağan genel kurul, 3 yılda bir, Nisan ayı içerisinde, yönetim kurulunca belirlenecek gün yer ve saatte toplanır.  Genel kurul toplantıya yönetim kurulunca çağrılır” hükmünü içermektedir. GÖNDER Üçüncü Olağan Genel Kurulu 18 Nisan 2018 tarihinde üyelerin büyük çoğunluğunun katılımı ile gerçekleştirilmiş, dördüncü olağan genel kurulun 2021 yılı Nisan ayı içersinde yapılması planlanmıştı.

Ancak;

2019 yılının sonlarında başlayarak dünyayı kasıp kavuran ve milyonlarca insanı etkisi altına alan COVID-19 Pandemisi nedeniyle, STK, sendika meslek kuruluşları, birlikler ve kooperatiflerce yapılacak genel kurullar dahil geniş katılımlı etkinlikler ertelenmişti.

28 Mayıs 2021 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında 4. Olağan Genel Kurul Toplantısının yapılması görüşülmüş, üyelerden de gelen talep üzerine pandemi nedeniyle sürecin takip edilerek uygun bir zamanda genel kurul çağrısı yapılması kararı alınmıştı.

8 Ekim 2021 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında konu değerlendirilmiş olup, toplantıda aşağıdaki kararlar alınmıştır.

  1. GÖNDER Dördüncü Olağan Genel Kurulunun 2 Kasım 2021 Salı günü saat 14:00 – 17:00 saatleri arasında, Orman Mühendisleri Odası Konferans Salonu Beştepe – Ankara adresinde yapılmasına,
  2. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde 12 Kasım 2021 Cuma günü aynı saat ve yerde yapılmasına,
  3. Genel Kurul Çağrısının tüzüğe uygun şekilde Derneğe ait web sayfasında (www.gonder.org.tr) duyurulmasına,  karar verilmiştir.

GÖNDER 4. Genel Kurulu Gündemi

Tarih      : 2 Kasım 2021 Salı

Saat       : 14:00-17:00

Yer         : Orman Mühendisleri Odası Konferans Salonu Beştepe – Ankara

  1. Açılış, Yoklama, Saygı Duruşu
  2. Divan’ın teşekkülü
  3. Gündemin kabulü
  4. Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması
  5. Yönetim ve Denetim Kurulunun İbrası
  6. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun Belirlenmesi
  7. Diğer hususlar
  8. Dilek ve Temenniler
  9. Kapanış

İlanen Duyurulur.

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]