Sürdürülebilir Kalkınmanın BİL-TEK Yolu Var

TBD 31. Bilişim Kurultayı kapsamında, koordinatörlüğünü Özlem İRİTAŞ ve Ercan KAPTANOĞLU’ nun yaptığı Sayısal Gündem 21 Çevre Çalışma Grubu tarafından organize edilen “Sürdürülebilir Çevrenin BİL-TEK Yolu Var!” adlı çalıştay, 7 Kasım 2014 günü, ATO Congressium PESINUS salonda Özlem İRİTAŞ moderatörlüğünde 25 kişilik bir katılım ile gerçekleştirilmiştir.

Çalıştayda; Sayısal Gündem 21 hakkında bilgi verilmiş, çevre çalışma grubunun sorumluluk alanına giren 85 ve 86 nolu eylemler, eylemlerin ilgili olduğu konuların AB’deki durumu, Türkiye’deki durumu, konu ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri tartışılmış ve son olarak konu ile ilgili eylem önerileri ortaya konmuştur. Konular aşağıda başlıklar halinde verilmiştir.

Çalıştay Kısa Raporu İçin Çalıştay Sonuç Raporu-12 Kasım 2014

Çalıştay Hazırlık Dosyası İçin 6 Kasım Çevre Uzmanlık Grubu Hazırlık Dosyası (1) (3)

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]