Tez Raporları

Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bitirme Tezi olarak “Vezirköprü Geyik Üretme İstasyonu” nu incelemiş ve raporlamıştım. O zaman bilgisayarlar yeni yeni hayatımıza giriyordu. Yıl 1991.

vesikalık

Bundan 10 sene sonra 2001 yılında bu kez Yüksek Lisans tezimi hazırladım. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü. Konusu kestanenin ekonomik olarak değerlendirilmesi ve pazarlanması idi. http://www.gonder.org.tr/?p=2696

2010 yılında TODAİE’ de Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans Bitirme Ödevi olarak “Orman Genel Müdürlüğünün Yönetsel ve Ormancılık İşlerine Yönelik E-Devlet Çalışmaları ve Öneriler” konulu tezimi hazırladım.

Bunlara ilaveten bir resmi sıfata haiz olmasa da; 2001 yılında “Orman Genel Müdürlüğü Norm Kadro El Kitabı” ve 2005 yılında TODAİE Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programı Ders Projesi olarak “Çevre ve Orman Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü Stratejik Planı” nı hazırlamıştım.

2007 yılında zamanın Bakanı Sayın Osman Pepe’ ye hitaben hazırladığım “Özel Kalem Faaliyet Raporu” da bunlara ilave edilebilir.

Özetle:

One Response to Tez Raporları