Ülke Raporları-Danimarka

BM İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 15. Taraflar Konferansına katılmak üzere 7-19 Aralık 2009 tarihlerinde Danimarka’ nın başkenti Kopenhag’ a gitmiştik. https://www.facebook.com/cop15/?pnref=story

s-ebd37b89806abadbad08be0096519fb5e610b75f

Orman Genel Müdürlüğünden Sami Bayçelebi ve Yücel Fırat da vardı ekibimizde. Yücel Bey Üniversiteden sınıf arkadaşım aynı zamanda.

Ben Orman Genel Müdürlüğünde 2000 yılından itibaren orman ve iklim konusunda çalışmaya başlamıştım. Hatta 2002 yılında bu konuda detaylı bir rapor hazırlamıştım.

İklim-Değişikliği-2002-Raporu

Kopenhag’ la ilgili resim ve rapor yok elimde. Kesinlikle yazmışızdır ama bir bakmam gerekecek.

Orman-iklim-su-enerji arasında şüphesiz çok yakın bir bağ var. Enerji konusu benim özellikle aktif olmaya çalıştığım bir konu idi.

Doğalgaza Yeni Alternatif-Biyomass

3 Responses to Ülke Raporları-Danimarka