Ülke Raporları-Tunus

2-6 Aralık 2013 tarihlerinde Tunus’un Hammamet şehrinde düzenlenen Silva Mediterranea” Genişletilmiş İcra Kurulu Toplantısına katılmak üzere bu ülkeye gittim. Orman Genel Müdürlüğünden, şimdi Karabük Üniversitesinde çalışan Yrdç Doç. Dr. Cumhur Güngöroğlu ve Ayşe Ayata Kelten vardı bizden katılan.

Dear colleagues,
 We look forward to welcoming you in Hammamet to: 
  • The Steering Committee of the FFEM Project (02-03 Dec. 2013)
  • The Enlarged Executive Committee of Silva Mediterranea (03-04 Dec. 2013)
  • The Steering Committee of the CPMF (04-06 Dec. 2013)
 The meetings will take place from 2 to 6 December 2013 at the Hotel Méhari in Hammamet BP 119 Yasmine Hammamet 8050 – Tunisia http://www.goldenyasmin.com/mehari-hammamet/en/index.htm. Find attached Agenda for more details.
 Please note that a room for you was reserved at your name the hotel Hotel Méhari and a picked up service organized according to your flight details (a person from the DGF will wait for you with a paper saying “Méhari”).
 For those participants not covered by any organization, the price of the a single room in full board is 84 DT. Including internet in the room, gently offered for our event.
 Do not hesitate to contact me for any further questions.
 Best regards
Agenda Tuinisa Dec2013

Bu konuya 11 Ocak 2014 tarihli ve “GONDER ilk uluslarası sunumunu yaptı” başlıklı yazıda detaylı şekilde değinmiştim.

 

 

Toplantılar dışında Silyana şehrine ve etrafına geziye çıktık. Silyana Barajını inceledik. Tarım İşletmelerini yerinde gördük. Yangın sonrası çalışmaları ve kooperatif faaliyetlerini inceledik.

Siliana tarımsal projeler açısından aktif bir şehir. IFAD ve diğer kurumların projeleri var.

2 Responses to Ülke Raporları-Tunus

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]