Ülke Raporları-İspanya

İspanya’ yı ilk kez 2003 yılında ziyaret ettim. UNCCD COP toplantına katılmak üzere Havana’ya giderken bir gece Madrit’ te kaldım.

Şimdi var mı bilmiyorum. 2003 yılında direkt uçuş yoktu Küba’ ya. Ankara-İstanbul-Madrit-Havana güzergahını kullandım. Dönerken Havana-Paris-İstanbul-Ankara güzergahından gelmiştik.

İkinci ziyaretim 2009 yılı Kasım ayında oldu. 2-6 Kasım 2009 tarihlerinde Barcelona’da düzenlenen “Barcelona İklim Konferansı” na katıldım. Buradaki heyet başkanı Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Sedat Kadıoğlu idi. Biz OGM tarafından katılmıştık.

Eşim Züleyha Belen de yanımda idi. Vakit bulduğumuzda Barcelona’ yı dolaştık beraberce.

 

Üçüncü ziyaretim 2015 yılında oldu. 17-20 Mart 2015 tarihlerinde yine Barselona’ da düzenlenen 4. Akdeniz Orman Haftasına Silva Mediterrenea Başkanı sıfatı ile katıldım. 21 Mart 2015 tarihli ve “Akdeniz Orman Haftası-Barselona-17-20 Mart 2015” başlıklı yazıda bu konuya detaylı şekilde değindim.

ispanya

2 Responses to Ülke Raporları-İspanya

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]