Gelecek “Bilişim” de

Bilim, sanayi, teknoloji, eğitim,bilişim sistemleri ve iletişim konuları GÖNDER’ in temel çalışma alanlarını oluşturuyor.  Bu çerçevede fırsat buldukça öğrencilerimizle, gençlerimizle bir araya gelmeye, birikimlerimizi aktarmaya, enerjilerinden istifade etmeye gayret gösteriyoruz.

İlk programımızı 26 Ekim 2015 Pazartesi günü Ankara Beştepe’de bulunan Metin Emiroğlu Ortaokulu öğrencileri ile yapmıştık.

Bunun ikincisini 12 Ocak 2016 tarihinde Bilişim Kolejinde gerçekleştirdik. Bilişim Koleji Ortaokulu Müdürü Ali Kemal AYEN’ in daveti üzerine organize edilen programda Elektrik Elektronik Mühendisi İlhami Aydın bilişim konularını, Çevre Yüksek Mühendisi Özlem İritaş çevre konularını, Orman Yüksek Mühendisi İsmail Belen ise ormancılık konularını anlattı.

Danışma Kurulu Üyesi- Okul Müdür Yardımcısı Sinan Usalan’ nın açılışı ile başlayan program, Danışma Kurulu Üyesi- Okul Müdürü Ali Kemal AYEN’ in kapanış konuşması ile tamamlandı.

Çocuklarımızla bir araya gelmek bizi çok mutlu etti. Soruları bizi zorlasa da geleceğe dair ümitlerimizi arttırdı.

Program Duyurusu:bilişim koleji 12 ocak

Sunumlar:

 

One Response to Gelecek “Bilişim” de

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]