DOST Platformu Üyeleri bir araya geliyor (21 Nisan 2017 Cuma)

1 Haziran 2016 tarihinde Saraybosna’da kurulan DOST Platformu “gönül coğrafyamıza”, “aziz milletimize” ve “dünyamıza” hizmet için “DOST”ları buluşturuyor.

Türkiye, Bosna Hersek, Arnavutluk ve Kırgızistan’dan üyeler 27 Nisan-1 Mayıs tarihinde Antalya’da yapılacak “DOST Platformu Birinci Uluslararası Çalıştayı” nda bir araya gelecekler.

Bunun öncesinde; bu çalıştaya ait hazırlıkların gözden geçirilmesi, geliştirilmekte olan DOST Platformu Logosu ve yapım hazırlıkları devam eden web sayfasının http://www.dostplatformu.org/  tanıtılması, mevcut ve yeni üyelerimizin tanışması ve imza merasimi için, 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 10:00-12:00 arasında Öz Orman İş Sendikası 4. Kat Toplantı salonunda (Cevizlidere Cad. 1239 Sok. No:6 Balgat)  bir toplantı yapılacak.

Bu  ilk toplantıda kurucu üyelerin ve yeni üye olacak Sivil Toplum Kuruluşlarının  bir araya gelmesi bekleniyor.

Ankara Toplantısı-21 Nisan 2017 Davet Yazısı

DOST Platformu Üyeleri-Nisan 2017

DOST Platformu Üyeleri İletişim Bilgileri

Bu vesile ile DOST Platformu için geliştirdiğimiz iki logo çalışmasını takdirlerinize sunuyoruz.

 

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]