GÖNDER Onbirinci Kalkınma Planına katkı veriyor

Anayasamızın 166. Maddesine göre hazırlanmakta olan “Onbirinci Kalkınma Planı” na GÖNDER de katkı veriyor.

Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Belen, hazırlıklar kapsamında kurulan “Çevre ve Doğal Kaynakların Sürdürülebilir Yönetimi”  ve “Çevre ve Doğal Kaynakların Sürdürülebilir Yönetimi ”  Çalışma Gruplarına GÖNDER adına katılıyor.

Çevre ve Doğal Kaynakların Sürdürülebilir Yönetimi Çalışma Grubunun ilk toplantısı 18-19 Aralık 2017 tarihlerinde yapıldı.

Çevre ve Doğal Kaynakların Sürdürülebilir Yönetimi Çalışma Grubu toplantısı ise 27 Aralık 2017 tarihinde yapılıyor.

Konuyla ilgili 2 Ağustos 2017 tarihli yazıya http://www.gonder.org.tr/?p=6249 adresinden ulaşmak mümkün.

Bu konuda Kalkınma Bakanlığına yazılan eposta maili aşağıda takdim edilmiştir.

Geleceği Önemseyenler Derneği GÖNDER
20 Eyl

Sayın Pınar Topçu-Kalkınma Bakanlığı

Geleceği Önemseyenler Derneği 2013 yılında kurulmuş olup, başta ormancılık olmak üzere birçok konuda http://www.gonder.org.tr/?page_id=13 ulusal ve uluslararası çalışmalar yürütmektedir.  Kendi çalışmalarına ilaveten 2016 yılında Uluslararası Doğa/Orman Sivil Toplum Platformu (DOST Platformu) kuruluşunu koordine etmiştir. www.dostplatformu.org

GÖNDER olarak başta ormancılık olmak üzere, üyelerimizin http://www.gonder.org.tr/?page_id=161 ve DOST Platformundaki ortaklarımızın uzmanlıkları çerçevesinde mümkün olan diğer İhtisas komisyonları ve çalışma gruplarına destek olmak istiyoruz.

Takdirlerinize arz ederim.

İsmail Belen-GÖNDER Yönetim Kurulu Başkanı

GÖNDER’ e İlişkin Bilgiler:

Resmi Adı: Geleceği Önemseyenler Derneği-Kütük No: TR06-109-195

Adres: Ahi Evran Mah. Çiçekaçtı Sok. No:31 Sincan/Ankara

Eposta: gonder.carfu@gmail.com  Web Sayfası: www.gonder.org.tr

Yönetim Kurulu:

1. Başkan :                                    İsmail BELEN                                     Orman Yüksek Mühendisi
  2. Başkan:                                    Doç. Dr. Bedia Dinç                            Tıp Doktoru
  3. Genel Sekreter:                        Özlem İRİTAŞ                                     Çevre Yüksek Mühendisi
  4. Sayman:                                   Servet Birgin İRİTAŞ                           Tıp Doktoru
  5. Üye:                                          Dr. Ayniye Şule ÖZEVREN                 Ziraat Yüksek Mühendisi