OZM Sekizinci Gün- 20 Nisan 2019 Cumartesi

Eğitimin sekizinci günü olan 20 Nisan 2019 Cumartesi günü  Isparta’da arazi gezisi düzenlenmiş, faaliyetler yerinde incelenmiştir.

Bu çerçevede sabah 09:00’da Isparta Orman Bölge Müdürlüğünden hareket edilmiş, birinci olarak Isparta Orman Bölge Müdürlüğünün Savköy’deki böcek üretim laboratuvarı incelenmiştir.

Burada Isparta Orman Bölge Müdürlüğü OZM Şube Müdürü Nevzat Sicimli ve Isparta Orman İşletme Müdürü Hüseyin Divrik tarafından çalışmalar hakkında bilgi verilmiştir. Emekli OZM Şube Müdürü Yaşar Aksu da tecrübelerini paylaşmıştır.

Laboratuvar incelemesinin ardından özellikle karınca transplantasyonunu yerinde görmek amacıyla araziye çıkılmıştır. Bunun için Isparta Gökçay Mesireliğine kadar minibüsler ile ardından arazi araçları ile devam edilmiştir.

Arazi gezisi videosu linki https://www.youtube.com/watch?v=qOMGhq5WImo

Karınca Transplantasyonu videosu: https://www.youtube.com/watch?v=80l70042r8E

Akşam ise Antalya Kemer ilçesinde bulunan Rixos Sungate Oteline gelinmiştir.

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]