Yönetim

Dernek Tüzüğüne göre yönetim;

• Genel Kurul
  • Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulundan oluşmaktadır.

7 Nisan 2015 tarihinde ATO Kongre Merkezinde gerçekleştirilen II. Olağan Genel Kurul neticesinde GÖNDER Yönetim Kurulu aşağıdaki gibi oluşmuştur.

• Başkan :                                   İsmail BELEN                                       Orman Yüksek Mühendisi
  • II. Başkan:                               Doç. Dr. Bedia DİNÇ                          Tıp Doktoru
  • Genel Sekreter:                      Özlem İRİTAŞ                                    Çevre Yüksek Mühendisi
  • Sayman:                                   Dr.Servet Birgin İRİTAŞ                        Tıp Doktoru
  • Üye:                                           Dr. Ayniye Şule ÖZEVREN              Ziraat Yüksek Mühendisi
  • Üye:                                           Kutluay ATAŞ                                     Makine Yüksek Mühendisi
  • Üye:                                           Ercan KAPTANOĞLU                       Elektronik Mühendisi

Genel Kurul Toplantısı’nda, Divan Başkanı olarak Ayniye Şule Özevren, katip üyeler olarak ise Hülya KılıçHernandez ve Hande Demiral Bayar görev yapmıştır.

Denetim Kurulu Üyeliklerine ise;

1. Dr.Ahmet Hakan Dinç- Tıp Doktoru
  2. Emine Ataş-  Orman Yüksek Mühendisi
  3. Kemal Tunahan Akman- İşletmeci  seçilmiştir.

Prof. Dr. Türksel Kaya Bensghir ve Gülter Yeşil Akça Denetim Kurulu yedek üyeleri olarak seçilmiştir.

7 Nisan 2015 tarihinde yapılan Genel Kurula iştirak eden üyelerin bir kısmı resimde görülmektedir.