MED Delegation-10 Haziran 2023

Akdeniz ormancılığı 2000 yılından bu tarafa, diğer bir ifade ile nerdeyse çeyrek asırdır ilgi sahamda. Gerek Silva Mediterreanea, gerek Akdeniz Orman Haftası, gerek Akdeniz Ormanlarının Durumu, gerekse başka vesileler ile katkı vermeye çalışıyorum.

Bu kapsamda İsrail’ in orman teşkilatı KKL tarafından 11-16 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenen “Exploring Sustainable Forestry for Climate Resilience” https://hanof.kkl.org.il/utilities/IndexMedMission.html programına katıldım, Kıymetli meslektaşım Mehmet Tokcan ile birlikte.

Ankara-İstanbul üzerinden THY ile Tel Aviv Ben Gurion Havaalanına vardık. Çok güzel bir havaalanı ama işlemler çok yavaş. Uçağın inişinden kapıdan çıkışa kadar 3 saat geçti.

Çıkışta Aviv Eisenband arabası ile aldı bizi, konaklayacağımız “Herbert Samuel Opera Tel Aviv” otele geçtik.

Zaman bir hayli geç olduğu için istirahate çekildik.

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]