Orman Mühendisleri Odası İşbirliği anlaşması (DoI) yaptığı STK’lar

NoÜlke AdıName of the NGO-EnglishSTK adı-TürkçeWeb PageDate/Year
1ArnavutlukALBAFOREST CENTERArnavutluk Orman Araştırmaları ve Danışmanlık Merkezi (AlbaForest)www.albaforest.com 2018
2AzerbaycanNatural Wealth and Ecology Workers Trade Union RepublicCommitteeAzerbaycan Tabii Kaynaklar ve Çevre İşçileri Sendikasıhttp://ahik.org208
3Bosna HersekBeekepers Union of SarajevoSaraybosna Arıcılar Birliği 2018
4Bosna HersekForestry Association of  Federation of Bosnia and HerzegovinaBosna Hersek Federasyonu Ormancılık Derneğihttp://usitfbih.ba/2018
5Bosna HersekThe Association of Hunting Organizations in Bosnia and HerzegovinaBosna Hersek Avcılar Birliği http://www.slobih.ba/2018
6Bosna HersekThe Independent Trade Union of Forestry, Wood Processing and Paper of Bosnia and Herzegovina-Bosna Hersek Federasyonu Bağımsız Ormancılık Ahşap İşleme ve Kâğıt Sendikasıhttp://ssspdp.ba/2018
7FransaThe International Association for Mediterranean Forests (AIFM)Uluslararası Akdeniz Ormanları Derneğihttps://aifm.org/en/home/2018
8MacaristanThe Trade Union of Forestry and Wood  Industry WorkersOrmancılık ve Ağaç Sanayii İşçileri Sendikasıhttp://efdsz.hu/2018
9KırgızistanCAMP Alatoo Public FoundationCAMP Alatoo Halk Vakfıhttp://en.camp.kg/2022
10KırgızistanKYRGYZ ASSOCIATION OF FOREST AND LAND USERSKırgız Orman ve Arazi Kullanıcıları Derneğihttp://www.landuse-association.kg/  2018
11KırgızistanNational pasture users’ Association of Kyrgyzstan “Kyrgyz Jayity”KIRGIZİSTAN ULUSAL MERA KULLANICILARI DERNEĞİhttp://www.jayit.kg/en/2022
12LebanonLebanon Reforestation InitiativeLübnan Ağaçlandırma Girişimihttps://www.lri-lb.org/2022
13PolonyaFOREST FRIENDS ASSOCIATION of  POLANDPolonya Orman Dostları Derneğihttp://tpl.org.pl/2022
14RomanyaSILVA TRADE UNION FEDERATIONRomanya Ormancılık Sendikaları Federasyonuhttps://federatiasilva.ro/2018
15RomanyaThe “Forest Progress” SocietyRomanya Ormancılık Gelişim Derneğihttp://progresulsilvic.ro/2018
16AlmanyaThe Unioun of European ForestersAvrupa Ormancılar Birliğihttps://european-foresters.eu/2015
17RomanyaThe Council of European ForestersAvrupa Ormancılar Konseyihttp://www.ceforg.eu/2015
18HindistanGram Bharati Samiti-Society for Rural DevelopmentKırsal Kalkınma Derneğihttp://www.gbsjaipur.org/2023