UNFF19 Günlük Programları-6/10 Mayıs 2024

UNFF19. Oturumu 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü başlayacak. Pazartesi günü saat 10:00-13:00 arasında açılış konuşmaları, Hindistan, Kanada ve STK’ların sunumları, panel ve adından ülke delegasyonlarının konuşmaları var.

Bunlara ait tüm belgeler/detaylar https://www.un.org/esa/forests/forum/index.html linkinde mevcut. Öğlen saat 1:15-2:30 arasında yan etkinlikler var. https://www.un.org/esa/forests/wp-content/uploads/2024/04/UNFF19-side-events-030424.pdf Ben WEOG/Portekiz etkinliği olması hasebiyle muhtemelen CR4’teki “Principles and strategies for landscape Integrated Fire Management through Collaborative Governance” etkinliğine katılırım diye düşünüyorum.

6 Mayıs 2024 Pazartesi günü öğleden sonra 3-6 arasında (15:00-18:00) öğleden önce kalan konuşmalar ve (Joint general discussion on items 3,4, 5, & 7 continues), Introduction of the draft High-Level Segment (HLS) Declaration (item 6) Introduction of the draft omnibus resolution (items 3,5 & 7) müzakereleri devam edecek. CR4’te.

7 Mayıs 2024 Salı günü tam gün müzakereler iki ayrı salonda devam edecek. CR4’te Informal consultation on the draft HighLevel Declaration (item 6), CR2’de Informal consultation on the draft omnibus resolution (items 3, 5 &7). Öğle arasında üç tane yan etkinlik var.

8 Mayıs 2024 Çarşamba günü sabah 10:00’dan öğleden sonra 5:00’e kadar (17:00) iki ayrı salonda görüşmeler devam edecek. 5:00-6:00 arasında sonuçla genel kurula sunulacak. (5:00 -6:00pm
Reports from WGs: Introduction of the final draft HLS Declaration (item 6) for submission for adoption to the HLS Introduction of the final draft resolution (items 3, 5 & 7). Öğle arasında Fas ve Suudi Arabistanınkiler dahil 3 tane yan etkinlik var.

9 Mayıs 2024 Perşembe günü tam gün HLS oturumları düzenlenecek. Öğlen yan etkinlikler var.

10 Mayıs 2024 Cuma günü UNFF20-21’e dair görüşmeler ve seçim var.