Ülke Raporları-Slovakya

7-10 Nisan 2010 tarihlerinde Slovakya’ yı ziyaret ettim.

Slovakya’ nın  Štrbské Pleso şehrinde düzenlenen Avrupa Orman Komisyonu Dağlık Su Havzalarının Yönetimi Çalışma Grubu  toplantısına katılmak için önce Viyana’ya indik. Viyana’da ticaretle uğraşan sevgili dostum Mustafa Duman ile birlikte Bratislava‘ ya, ordan da minibüsle Štrbské Pleso ya geçtik.

slovakya

Burada iki adet sunumum oldu. Ardından bu çalışma grubunun başkanlığı ülkemize geçti. 2011 toplantısını Kastamonu’da yaptık.

Bratislava’ da Slovakya Orman Genel Müdürü ile kapsamlı bir toplantı yapmıştık.

Türkiye’ nin içine kapanma şansı ve lüksü yok kesinlikle. Štrbské Pleso şehrine giderken ve buradan dönerken bir çok yerde Türklere, Osmanlılara, akıncılara ait hikayeler dinledik.

 

One Response to Ülke Raporları-Slovakya

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]