Ülke Raporları-Güney Afrika

27 Ekim-3 Kasım 2008 tarihlerinde Güney Afrika’ nın Johennesburg ve Pretoria şehirlerini ve Pilanesberg Milli Parkını ziyaret ettik.

BTC’ nin çervreyle ilgili bir projesi vardı. Bu kapsamda ve “Güney Afrika Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Enstitüsü- www.sanbi.org The South African National Biodiversity Institute” davetlisi olark gittik.

Heyetimizde ben, zamanın Orman İdaresi ve Planlama Dairesi Başkanı Mustafa Yurdaer, Orman Harita ve Fotogrametri Müdürü Cemil Ün, BİB Boşluk Analizi Koordinatörü Ozan Çekiç ve Proje Koordinatörümüz Uğur Zeydanlı vardı.

Serra Çetin, Didem Ambarlı, Hüma Ülgen, Cem Çakıroğlu BTC’ nin Çevresel Yatırım Programı ile ilgili çalışmalar yürüten ekipte idi.

 

 

One Response to Ülke Raporları-Güney Afrika

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]