DOST Platformu Kurucu Üyesi TOÇBİRSEN Genel Başkanını Ziyaret Ettik

Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇBİRSEN), tarım ve ormancılık konularındaki yetkili memur sendikası. http://www.tocbirsen.org.tr/

Bu Sendika “MEMURSEN- Memur Sendikaları Konfederasyonu”  http://www.memursen.org.tr/ na bağlı Sendikalarımızdan birisi.

18 Kasım 2017 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulda yeni yönetim  kurulu başkanlığına Hüseyin Öztürk Bey seçildi.

TOÇBİRSEN, GÖNDER koordinasyonunda kurulan Doğa Orman Sivil Toplum Platformu’ nun (DOST PLATFORMU) kurucu üyelerinden birisi. Bu vesile ile önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten, hali hazırda da MEMURSEN Genel Başkanlığı görevine devam eden Günay Kaya‘ ya teşekkür ediyorum. Günay Bey bu süreçte gerçekten önemli bir rol oynadı.

DOST Platformunun ilk müzakerelerini, ormancı meslektaşlarımız olan  TOÇBİRSEN Genel Başkan Vekili Sabri Kızılkaya ve Teşkilatlanma Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Ethem Gürsoy ile yapmıştık.

Devamında diğer Genel Başkan Yardımcıları Nail Süngü ve Fatih Doğan da aktif şekilde katkı verdi.

21 Nisan 2017 tarihinde Öz Orman İş Sendikası ev sahipliğinde yaptığımız toplantıya  TOÇBİRSEN’ i temsilen şimdiki Genel Başkanımız Hüseyin Öztürk, Genel Başkan Vekili Sabri Kızılkaya, Genel Başkan Yardımcıları Fatih Doğan, , İbrahim Ethem Gürsoy ve  Nail Süngü katılmıştı.

Yine Öz Orman İş Sendikası, TOÇBİRSEN ve GÖNDER işbirliği ile 2017 yılı Nisan ayında Alanya’da düzenlenen “DOST PLATFORMU I. ULUSLARARASI ÇALIŞTAYI” na dönemin Genel Başkanı Günay KAYA ve Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Ethem Gürsoy başkanlığında geniş bir heyetle katılım sağlamıştı.

23 Kasım 2017 tarihinde GÖNDER Üyesi Ayhan Çağatay ile birlikte yaptığımız ziyarette, bir taraftan hayırlı olsun dileklerimizi ilettik, diğer taraftan işbirliğimizden duyduğumuz memnuniyeti belirterek DOST Platformunun geldiği son durum hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

Ayrıca 5 Aralık 2017 tarihinde Bosna Hersek’ te yapılacak yeni imza törenine davet ettik.

DOST Platformu Yeni Üyeler ile büyüyor!

 

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]