GÖNDER Üçüncü Genel Kurul Çağrısı

Geleceği Önemseyenler Derneği-GÖNDER tüzüğünün 7. Maddesi: “Olağan genel kurul, 3 yılda bir, Nisan ayı içerisinde, yönetim kurulunca belirlenecek gün yer ve saatte toplanır.  Genel kurul toplantıya yönetim kurulunca çağrılır” hükmünü içermektedir.

Tüzüğün ilgili maddesinde yer alan (genel kurula katılma hakkı bulunan üyeler, en az onbeş gün önceden, toplantının günü, saati, yeri ve gündemi en az bir gazetede veya derneğin internet sayfasında ilan edilmek, yazılı olarak bildirilmek, üyenin bildirdiği elektronik posta adresine ya da iletişim numarasına mesaj gönderilmek veya mahalli yayın araçları kullanılmak suretiyle toplantıya çağrılır) hükmü çerçevesinde konu 30 Mart 2018 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında değerlendirilmiş ve aşağıdaki kararlar alınmıştır:

1.       GÖNDER 3. Genel Kurulunun 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 11:00-14:00 saatleri arasında Fevzi Hoca Restoran Söğütözü Cad. 8/6 Söğütözü-Ankara   adresinde yapılmasına,

  1. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde 25 Nisan 2015 Çarşamba günü aynı saat ve yerde yapılmasına,
  2. Genel Kurul Çağrısının tüzüğe uygun şekilde Derneğe ait web sayfasında (www.gonder.org.tr) duyurulmasına,  karar verilmiştir.

İlanen Duyurulur

GÖNDER 3. Genel Kurulu Gündemi

Tarih      : 18 Nisan 2018 Çarşamba

Saat       : 12:00-14:00

Yer         : Fevzi Hoca Restoran Söğütözü Cad. 8/6 Söğütözü-Ankara (AK PARTİ GENEL MERKEZİ ARKASI,

ESKİ SAKLI BAHÇE)  

  1. AÇILIŞ, Yoklama, Saygı Duruşu
  2. DİVAN’IN Teşekkülü
  3. Gündemin Kabulü
  4. YÖNETİM Ve Denetim Kurulu Faaliyetleri Raporlarının Okunması
  5. YÖNETİM Ve Denetim Kurulunun İbrası
  6. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun Belirlenmesi
  7. TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİLERİNİN GÖRÜŞÜLÜP ONAYLANMASI
  8. DİĞER HUSUSLAR
  9. DİLEK ve TemeNniler
  10. KAPANIŞ

GONDER Genel Kurulu Yapıldı

 

GÖNDER Genel Kurulu Yapıldı

One Response to GÖNDER Üçüncü Genel Kurul Çağrısı

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]