Ankara Kalkınma Ajansı’ nın Toplantısına Katıldık

4

Ankara Kalkınma Ajansı’nın, “2014 Yılı Mali Destek Programları” kapsamında yapılan bilgilendirme toplantılarının “Sosyal Kalkınma Altyapısının Güçlendirilmesi Mali Destek Programı” ayağına katıldık.
Ankara Kalkınma Ajansı, 2014 yılı Mali Destek Programları http://www.ankaraka.org.tr/tr/content.asp?id=1974 kapsamında toplamda 25 milyon lira kaynak kullandırılarak;
– Ankara’da teknolojik ürünlere yönelik yerli üretim, ihracatın artırılması, ithalat bağımlılığın azaltılması amacıyla oluşturulan “İleri Teknolojilerde İhracat Odaklı Kalkınma Mali Destek Programı” (İLTEK) ve
– Bireylere eşit, kaliteli yaşam imkanı sunarak sosyal bağların güçlendirilmesi için geliştirilen “Sosyal Kalkınma Altyapısının Güçlendirilmesi Mali Destek Programı” (SOSKA) başlıkları altında destek sağlanmasını planlıyor.
Bilgilendirme toplantısında, her iki destek programının ayrıntıları katılımcılarla paylaşılarak, SOSKA özelinde detay bilgiler verildi. Ajans uzmanları tarafından gerçekleştirilen sunumlarda proje hazırlanma aşamasında dikkat edilmesi gereken konular anlatıldı.
Geleceği Önemseyenler Derneği olarak, çalışmayı düşündüğümüz ve öncelik verdiğimiz konuların, Kalkınma Ajansı ile paralellik gösteriyor olmasından mutluluk duyduk.
Ankara Kalkınma Ajansı tarafından, bilgilendirme toplantılarına Şubat ayı içerisinde projelerin hazırlanma şekline ilişkin toplantılarla devam edilmesi planlanıyor.

5

Bilgilendirme toplantıları devam edecek
2014 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında bilgilendirme toplantıları merkez dışı ilçelerde bilgilendirme toplantıları ise Şubat ayı içerisinde yapılacak http://www.ankaraka.org.tr/tr/data.asp?id=1965 .
Çağrıda yayınlanan proje destekleri şöyle:

6

7