Bir memurun mal varlığı-CVler

İnsan hep farklı olanı arıyor, farklı işler üretmek istiyor.

Ben de çalıştığım görevlere ilaveten yeni işler de aradım, ara sıra. Tabi bunlar için hazırlıklar gerekiyor, en başta da farklı amaçlara uyarlanmış öz geçmişler, başvuru belgeleri vs. isteniyor.

Bu belgelerin hazırlanması bazen çok zaman alabiliyor. Uluslararası başvurular için Bakanlığın desteği doğal olarak hayati öneme sahip. Ama ben pes etmeyi düşünmüyorum!

3d human keep the world in hands

3d human keep the world in hands

Bunlardan ulaşabildiklerimi derlemek istedim.2015 yılı Kasım ayı itibari ile en sondan başlayacak olursak:

2015 yılı Kasım ayında FAO Ormancılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı için başvuru yaptım. Bekliyorum. Ama Bakanlık desteği gerekiyor!

2015 yılı Ağustos ayında İslam İşbirliği Teşkilatı için başvuru yaptım. Sonucu bekliyorum. Ama Bakanlık desteği gerekiyor!

2015 yılı Temmuz ayında FAO’ nun Kazakistan ve Azerbaycan Ülke temsilcilikleri için başvuru yaptım.

2014 yılı Şubat ayında FAO’da “TCDC Consultant for Awareness Creation and Training” amacı ile başvurdum. FAO Danışmanı olarak görev yaptım .

2013 yılında UNCCD İcra Direktörlüğü için başvurum oldu.  Kısa listeye alındım. Bu aşamada Dışişleri Bakanlığımız benim için destek yazısı yazdı.

2013 yılında Harvard Üniversitesi Üst Düzey Kamu İdarecileri Eğitimi için başvurdum. Buraya katıldım.

Görünen o ki Orman Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışıyorken (2008-2011) başka bir yerde iş aramamışım! Bu yıllara ait bir hazırlığım yok. İşimiz oldukça yoğun, tatmin edici idi. Hayallerimiz vardı!

2005 yılında Bölgesel Çevre Merkezi Türkiye Direktörlüğü için başvurmuştum. Başka bir arkadaşımız uygun görüldü.

Yine 2005 yılında Uluslararası Su Havzaları Seminerine katılmak için aşağıdaki cv ve başvuru belgesini hazırlamıştım.

 

One Response to Bir memurun mal varlığı-CVler

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]