Sürdürülebilir Arazi Yönetimi Mevzuatı ve Boşluk Analizi-Nisan 2018

Sürdürülebilir Arazi Yönetimi ve İklim Dostu Tarım Uygulamaları Projesi (GCP /TUR/055/GFF)”  http://www.fao.org/dryland-forestry/projects/ongoing-projects/sustainable-land-management-and-climate-friendly-agriculture/en/ Tarım ve Orman Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Teşkilatı (FAO) işbirliğinde Küresel Çevre Fonu (GEF) hibe desteği ile bazı ulusal kurum ve kuruluşlarımızın katkılarıyla yürütülüyor.

Ben de “Hukuk Danışmanı” olarak  “Sürdürülebilir Arazi Yönetimi Mevzuatı Boşluk Analizi Raporu” başlıklı bir rapor hazırladım.

Rapor ve diğer ilgili belgelere aşağıdaki linklerden ulaşmak mümkün.

Süreç şöyle işledi.

Öncelikle FAO’ dan bir mail geldi.  İlk Mail 2017

Bunun devamında ben neleri nasıl yapabileceğime dair iş planını ve diğer belgeleri ilettim. İş planının onaylanmış hali: Cleared_Work Plan_Legal Expert-ismail belen

Ardından çalışmalara başladık. İlk raporumu ve sunumu 24 Ağustos 2017 tarihinde yaptım. O tarihte Mustafa Gözükara ÇEM Genel Müdürü idi. Cafer Orhan da Genel Müdür Yardımcısı.

1- Program of the Validation Workshop-

2-Çalıştay Raporu-İngilizce-Report of 24 August

3- Katılımcı Lİstesi-Participant List

4- Çalıştayda Yaptığım Sunum- SAY-İDT MEVZUAT BOŞLUK ANALİZİ RAPORU Sunumu 24 Ağustos 2017

Bunun devamında yazışmalar devam etti. 2018 yılında raporları teslim ettim.

1- Yapılanlara Dair Özet Bilgi- Terminal Report-26 Nisan 2018

2- Teslim Edilen Rapor-İngilizce-Cleared_SLM_Gap Analysis Report_Mar2018-İngilizce-Teslim Edilen Rapor

3-Teslim Edilen Rapor-TürkçeNisan 2018-SAY Boşluk Analizi Raporu-Teslim Edilen Rapor